• Appartementen.JPG
  • Keukens.JPG
  • Ontbijt-2.jpg
  • Slaapkamer.JPG
  • Uitzichten.jpg

Bed & Breakfast

Onze Bed and Breakfast in Havelte is de ultieme plek om uit de hectiek van het hedendaagse leven te komen. Alleen, met z'n 2en, met uw gezin of met een groep. Onze appartementen zijn voorzien van alle comfort, met nog de oude elementen van het vroegere boerenleven behouden. Elk appartement heeft een eigen terras. Tevens beschikt het over kabel-tv, gratis Wifi en veel privacy. Ook hebben wij laadpalen voor elektrische voertuigen. 

classificatieOnze bed and breakfast De Veurdeale ligt landelijk met 3 nationale parken op fietsafstand, zoals de Weerribben, Drents/Friese Wold en het Dwingelderveld. De uitgelezen plek om van hieruit te wandelen, fietsen of het watergebied weerribben / Giethoorn per boot te verkennen. Ook vindt u in Havelte een golfclub met een prachtige 18 holes golfbaan. Verder is Havelte erg populair om te mountainbiken. MTB Havelte biedt verschillende mountainbikeroutes.  

In de omgeving zijn er de grotere steden Meppel, Hoogeveen, Steenwijk. Wanneer u opzoek bent naar een overnachtingsmogelijkheid in de buurt van Meppel, Steenwijk of Hoogeveen, probeer dan eens onze Bed and Breakfast. U beschikt over een compleet ingericht appartement op 10 minuten rijden van de verschillende steden. 

Wilt u lekker met ondersteuning fietsen? Wij hebben 2 E-bikes staan, voor de verhuur.

"Ontbijt op aanvraag €10.- per persoon"

 

 

 

DE VEURDEALE
Veendijk 2
7971 RR Havelte
(0521) 34 27 32

Contact

nieuwsbrief

maps

Thuis genieten zonder zorgen

Catering

catering-2